Kot obiskovalec spletne strani Zmagovalci.si se strinjate s splošnimi pogoji pri obiskovanju in uporabi te spletne strani.

Z vstopom na spletni portal potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Noben javni podatek ne sme kršiti nobenega zakona, s tem se izrecno strinjate in ste za to odgovorni (skladno z javnim in kazenskim zakonikom).

Spletna stran Zmagovalci.si si pridržuje pravico, da s spletne strani odstrani vsebine s strani članov in nečlanov, ki so zavajajoče, žaljive, spodbujajo nestrpnost in nasilje ali so napadalne. Zmagovalc.si si prav tako pridržuje pravico do odstranitve drugih objavljenih vsebin s strani članov in nečlanov, za katere meni, da so pravno sporne.

V primeru, da na spletni strani Zmagovalci.si najdete neprimerne ali nezakonite informacije, le-te lahko prijavite na info@zmagovalci.si

Kakršnekoli pripombe ali informacije s strani uporabnikov spletne strani Zmagovalci.si, vključno s povratnimi informacijami podatkov, kot so vprašanja, komentarji, predlogi ali podobno, glede storitev ali katerihkoli drugih izdelkov ali programov Zmagovalci.si niso zaupni. Zmagovalci.si nima obveznosti do vas v zvezi s temi povratnimi informacijami in jih lahko prosto kopira, uporablja, razkrije, kaže, ipd., tretjim osebam brez vseh omejitev.

Zmagovalci.si ne more nositi odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bo nastala zaradi uporabe te spletne strani, med drugim vključno z neposredno ali posredno škodo.

Kot uporabnik te spletne strani v celoti in brez zadržkov sprejemate polno odgovornost za vse informacije, ki jih objavite in/ali vse dejavnost v svojem profilu ali prek njega. Odgovorni ste za vse stvari, ki jih na tej spletni strani objavite v okviru vsebin, ki jih spletna stran nudi.

Povezave do drugih spletnih strani, vključno z oglasi, gumbi in besedilnimi povezavami, so v odgovornosti lastnika povezave. Zmagovalci.si lahko prepreči povezave do drugih spletnih strani in jih kazensko preganja.

Vsak član in obiskovalec naj bi prebral in razumel vsa opozorila in smernice te spletne strani, za vsako nadaljnjo uporabo te strani po opozorilu se bo štelo, da se izvaja izrecno v skladu z napisanim. 

Za uporabo uporabniških imen, viso, gesel in/ali kod (v nadaljnjem besedilu »vpisni podatki«) je v celoti odgovoren uporabnik te spletne strani. Uporabnik se z oddajo komentarja kot gost portala pri prispevkih strinja s tem, da si uredništvo pridržuje pravico v primeru žaljivih komentarjev posredovati njegov IP zainteresiranim pravnim ali fizičnim osebam.

Uporabnik je dolžan kršitev ali zlorabo vpisnih podatkov nemudoma sporočiti na info@zmagovalci.si

Spletni portal Zmagovalci.si si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Vse vsebine na strani, ki so last Zmagovalci.si, ni dovoljeno kopirati, prepisovati ali kako drugače razmnoževati brez predhodnega soglasja spletnega mesta Zmagovalci.si. V primeru nezakonitega razmnoževanja teh vsebin ima podjetje Identiteta plus, ki upravlja s spletno stranjo Zmagovalci.si, kršitelja kazensko preganjati.